LR İŞ ORTAĞI

25 Kasım 2016 Cuma

Uçuk Nasıl Geçer? (Doğal Çözüm Burada!)



LR Ürünleri İle Uçuk Nasıl Geçer?

Uçukların maalesef ki kesin bir tedavisi bulunmuyor. Bununla beraber vücuda giren uçuk virüsleri ömür boyu kişide kalmaktadır. Uçuklar ile baş etmek için piyasaya son zamanlarda birtakım ürünler sürülmüştür. Bu ürünleri alırken mutlaka bitkisel içeriklere sahip olan ve doğal olanları tercih etmelisiniz.
Uçuk tedavisinin yardımında kullanılan ve 30 yıllık geçmişe sahip LR markasının Aloe Vera Propolis Kremi oldukça etkili sonuçlar doğurabilmektedir. Ayrıca bu ürün tamamen bitkisel bir üründür ve hiçbir şekilde yan etki oluşturmamaktadır.
Ürün bal arıları kullanılarak bitkilerden toplanan ve aynı zamanda balmumu ile bir karışım haline getirilerek üretilmektedir. Üstelik bu hazırlama aşaması tamamen arı kovanında gerçekleşmektedir. Bu nedenle oldukça etkili sonuçlar doğurmaktadır.
Antimikrobiyal, antienflamatuar ve antioksidan özelliklere sahip olduğundan sadece uçuk tedavisinde değil aynı zamanda hafif dereceli yaralardan iltihaplanmalara kadar birçok alanda kullanılmakta ve etkili sonuçlar doğurmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder